~ Tradisjonell Thaimassasje i Oslo ~

Phatcha Thai Massage

Opplev Thai massasje som den skal, med kompetent personale og mange års erfaring i bransjen.
Ring og bestill på tlf. 99156393. Vi ser frem til å møte deg. Velkommen!

~ Tradisjonell Thaimassasje i Oslo ~

Priser & behandlinger

“Trenger du hjelp med å velge behandling eller har du andre spørsmål?
Ring oss på tlf. 99156393 eller besøk oss så hjelper vi deg … ”

Massasje

Thai massasje er en kombinasjon av yoga, stretch og akupressur. Fungerer med kroppens energilinjer. Passer for: Alle som er stive og liker ekte grep.

Oljemassasje

Oljemassasje er en mer avslappet lettere massasje. Med mykgjørende thailandske aromatiske oljer for å hjelpe og forbedre og forhindre smerte.

Urte massasje

Massasje med varme urter som inneholder thailandske urter. Gir lindring for ulike plager f.eks. hevelse, betennelse, revmatisme og isjias. Bindevevet myknes også riktig under denne typen massasje.

Sportsmassasje

Sportsmassasje er nyttig for alle som leter etter en dyp vevsmassasje som virkelig masserer musklene i dybden mer fokus på spesifikke muskler som belastes ekstra tungt.

En vanlig misforståelse er at sportsmassasje bare er for idrettsutøvere, men det er det ikke!

Aromamassasje

En avslappende, myk massasje av hele kroppen med organiske aromaoljer. Aromamassasje passer for deg som vil slappe av og få et øyeblikk av behagelig avslapning.

Ryggmassasje

Gjennom økt blodsirkulasjon myker du både muskler og vev.

En vanlig årsak til hodepine er spenning i skuldre og nakke. Disse musklene blir mykgjort ved hjelp av massasje.

Fot massasje

Fotmassasje forbedrer blodsirkulasjonen – forbedret blodsirkulasjon letter næringsinntak og fjerning av slaggprodukter. Under den fysiske stimuleringen av føttene sendes positive impulser til hjernen til kroppen. Dette starter prosesser i kroppen som kan føre til selvhelbredelse.

Hot Stone Massage

Behandlingen er et tillegg til oljemassasje for å gi en dypere effekt på musklene. Dette betyr at vi løsner muskelknuter og lindrer smertene dine slik at du kan ha det bra igjen.

Ansiktsmassasje

Massasjen vår løser opp spenninger og gir den naturlige energien muligheten til å flyte fritt. Blodsirkulasjonen øker og huden din blir elastisk og behagelig. Du vil føle deg sunn og vakker!

Våre Priser

Prisene gjelder for alle typer behandling
30 min400 kr
60 min700 kr
90 min1000 kr
120 min1500 kr